Bedrijfsevenementen

Geen geforceerd teamuitje maar door het aanmaken van endorfine, adrenaline en dopamine echt als team bezig zijn. Plezier maken in combinatie met duidelijke afspraken met elkaar maken.

Winnen van die ene collega, maar tegelijkertijd zoveel lol met elkaar beleven.

Tussendoor wat Spaanse hapjes, een drankje en eventueel tijd om wat dingen met elkaar door te nemen in een ongedwongen setting. Een afsluitend toernooi mag natuurlijk niet ontbreken……wie worden de Padel Kings of Queens van het bedrijf? Uiteraard kunnen wij de lunch, borrelhapjes, drankjes en diner ook voor jullie verzorgen.

Werk versus Padel
Ervan uitgaande dat je met je collega’s veel dient samen te werken, er regelmatige snelle beslissingen genomen moeten worden, je vooruit moet denken, dan is padel bij uitstek een toffe activiteit om samen met je collega’s te gaan doen. Er zijn enorm veel raakvlakken met je dagelijkse bezigheden maar je bent toch even weg van de werkvloer.

Bij padel draait het om teamwork, snelle beslissingen nemen, vooruitdenken.
De Padel Kings willen je graag op een toegankelijke manier laten kennismaken met de snelst groeiende (racket)sport van Nederland. We stellen gezamenlijk een programma op maat samen, voor elk bedrijf vanaf 4 personen en voor elk budget.