24Nov 2017

2:00pm-5:00pm

HTC Santana kiest voor Padel Kings

HTC Santana is een samenwerking aangegaan met Padel Kings.
Het maakt niet uit of je gevorderd bent of beginner of hoe oud je bent; iedereen kan terecht bij deze padellessen. De eerste trainingscyclus zal eind november 2017 starten en voor de voorjaarscompetitie van 2018 afrond zijn. In overleg met het bestuur van Santana bieden we de volgende lestijden:
• Woensdagavond 19.00 uur - 22.00 uur
• Zaterdagmiddag 14.00 uur - 17.00 uur
Mail naar info@padelkings.nl als je meer informatie wilt!!

 

15Nov 2017

10:00am-7:00pm

Padel Kings op de Nationale Sport vakbeurs

15 en 16 november zijn de Padel Kings aanwezig op de stand van Rekre sport. Daar zullen wij alle standbezoekers uitleg geven over al het moois dat Padel te bieden heeft. Uiteraard staan we de hele dag op de padelbaan. Ben je van plan om naar deze beurs te komen? Vergeet dan niet om je sportkleding aan te trekken zodat we samen even kunnen padellen!!  Je kunt ons, en Rekre Sport, vinden op stand 254.

03Nov 2017

2:00pm-4:00pm

Bedrijfsuitje Indrukwekkend

Vrijdag 3 november mocht Padel Kings een eerste kennismaking met Padel verzorgen voor de mannen van Indrukwekkend. De creatievelingen van het reclamebureau kregen de gelegenheid om hun creativiteit op een andere manier toe te passen. Na een korte uitleg over padel gingen we snel de baan op en na een training van 2 Padel Kings werden er wedstrijdjes gespeeld en is bepaald wie zich de Indrukwekkend Padel King mocht noemen. 

Het ging er fanatiek aan toe. Het was gaaf om te zien hoe deze mannen direct afspraken met elkaar maakten om ervoor te zorgen dat ze wedstrijdjes van hun collega's konden winnen. Met het zweet op de rug is er naderhand nog lang nagepraat en werden de mooiste punten nog even doorgesproken. We hopen wel dat bij Frank de spierpijn een beetje meevalt :-)! Wij hebben genoten van deze enthousiaste groep.

21Jan 2018

3:00pm-5:00pm

Padel Kings verzorgt clinic in de Dars

Als afsluiting van het Padel toernooi in Sport- en wellnesscenter de Dars in Wervershoof heeft Padel Kings de clinic mogen verzorgen voor de aanwezigen. In verband met de grote belangstelling hebben we de groep in tweeën gesplitst zodat iedereen op onze volle aandacht kon rekenen. Het blijft mooi om te zien hoe enthousiast iedereen is na een eerste kennismaking met Padel.

17Feb 2018

2:00pm-6:30pm

Presentatie nieuwe collectie Adidas

Padel Kings verzorgt op 17 februari de organisatie van de presentatie van de nieuwe collectie. Op de nieuw aangelegde padelbanen van Padel Dam in Amsterdam krijgt iedereen de mogelijkheid om de nieuwe collectie te bekijken en mee te doen aan de clinics van Padel Kings. Meer informatie of aanmelden voor een clinic? Stuur een mailtje naar info@padelkings.nl of meld je aan via het evenement op onze Facebookpagina via deze link 

06Feb 2018

6:00pm-8:00pm

Vrienden-uitje in Amsterdam

Dinsdag 6 februari verzorgt Padel Kings een Padelclinic voor een groep vrienden. Ieder jaar doen deze mannen iets actiefs en nu is gekozen voor Padel en Padel Kings. In Amsterdam zullen we deze mannen kennis laten maken met het al het moois dat Padel te bieden heeft. We zijn benieuwd naar de rivaliteit tussen de vrienden..........