Naam

Naam
Charlie Koper


Over Charlie : Ik start de dag altijd met een kopje koffie op de bank. Daarna ben ik klaar om naar de gymzaal te gaan. Naast Padel King ben ik ook vier dagen gymleraar in het PO. Het virus van Padel heeft mij in 2017 behoorlijk te pakken gekregen. Wat een gave sport! En nog steeds is er zoveel over te leren. In 2017 en 2019 heb ik mee mogen doen aan het EK Padel. Ik ben 26 jaar en woon in Beets. Hobby’s zijn eigenlijk alle sporten kijken en doen. Mijn favoriete slag.. dat is een moeilijke. Ik vind het leuk om de lob zo hoog mogelijk te spelen en zeker als ik dan de tegenstander hoor klagen. Maar, uiteindelijk geeft het halen van een smash toch de meeste voldoening. Mijn padel motto is: Word je zelf niet beter? Maak dan anderen beter.

Vrienden van Padel Kings

Padel staat bekend als een sociale sport. Onder sociaal verstaat Padel Kings dat mensen elkaar waar mogelijk proberen te helpen. Dat sluit perfect aan op onze missie, namelijk padel groot maken in Nederland. Word je zelf niet beter? Laten we er dan voor zorgen dat je in ieder geval anderen beter maakt. We zijn trots dat we een aantal bedrijven als onze vriend mogen rekenen.

Bij een belangeloze vriendschap kijkt de één naar wat de ander nodig heeft en plaatst hij zijn eigen belangen/verlangens op de achtergrond.

Adidas padel Nederland is onze “powered by” sponsor. En wat voor één. Adidas is een gevestigde naam in de sport en is al enige jaren bezig met Padel. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij altijd goed in de kleding op de baan staan en dat we kunnen spelen met de mooiste rackets die verkrijgbaar zijn. Maar nog belangrijker: de ontwikkeling van nieuwe producten is een belangrijke voor Adidas. Zij zijn altijd op zoek naar verbetering, net als wij. We zijn trots dat wij de gehele collectie van Adidas padel kunnen leveren. Bekijk de website van Adidas Padel Nederland

Indrukwekkend is een communicatiebureau in hart en nieren. Je kunt bij ze terecht voor al je communicatiemiddelen, maar je kunt ook bij ze aankloppen als je je communicatiedoelstellingen wilt bespreken. Zij weten alles van drukwerk, brochures, folders, nieuwe visitekaartjes, leuke promotionele artikelen, maar ontwerpen net zo makkelijk een frisse huisstijl, een complete website of ontwikkelen een marketingplan, of een spetterende Facebook-campagne. Voor Padel Kings verzorgen zij de vormgeving en productie van al onze uitingen. Meer informatie over het team van Indrukwekkend?
Ga naar de website van Indrukwekkend

Yesss Power. Wij verzamelen alle energie om samen uit te blinken! Uitdaging, daadkracht, jezelf overtreffen en samenwerken in teamverband zijn de krachten van YESSS Electrical. Sluit je aan bij de YESSS community en verhoog je bereik met YESSS POWER tijdens sportevenementen of sportprestaties. Check voor meer info de Facebookpagina van Yesss Power