Over ons

Wat met dromen begon is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Padel Kings heeft als doel Padel (nog) groter te maken in Nederland. Padel heeft de potentie om een populaire sport te worden…..maar……voor groei is training nodig. En, in sommige gevallen, hulp bij het oprichten van een Padel vereniging, een opening, een clinic of de organisatie van een toernooi. Padel Kings verzorgt dit, en meer. Een padelreis, een bedrijfsevenement of materiaal; alles kan bij Padel Kings. Stuur ons een mail en wij regelen het voor je.

VAMOS!

Het enthousiasme van de Padel Kings werkt aanstekelijk. Ons bedrijfsevenement was een feestje, zowel op als naast de baan. Bedankt mannen!!

Wat onze klanten zeggen Frank Drost, Indrukwekkend

De Padel Kings

Naam

Naam
Charlie Koper


Over Charlie : Het liefst drink ik cappuccino. Das een heerlijk begin van de dag. Ik geef nog een aantal dagen tennis- en gymles. Het virus van Padel heeft mij behoorlijk te pakken gekregen. Wat een gave sport. En er is nog steeds zoveel over te leren. Zelf padel ik zo vaak als mogelijk. In 2017 heb ik mee mogen doen in Estoril aan het EK Padel. Er is niks toffer dan voor je land uit te mogen komen. Ik ben 23 jaar en woon in Beets. Hobby's heb ik ook maar die zijn gelijk aan mijn werk dus dat komt goed uit. Mijn favoriete slag is de powersmash, wat een heerlijk gevoel als die bal de kooi uit vliegt. Mijn padel motto is: Word je zelf niet beter? Maak dan anderen beter.

Naam

Naam
Wesley de Kwaadsteniet


Over Wesley : Over Wesley : Koffie drink ik zwart.....het liefst natuurlijk wel met een koekje erbij. Ik geef op dit moment tennisles en ben al mijn hele leven met sport bezig. Na mijn kennismaking met padel is het voor mij ook hard gegaan. Zo snel mogelijk de licentie gehaald en ik hoop veel op de padelbaan te kunnen staan als Padel King voor lessen, maar zeker ook voor de clinics, openingen en de bedrijfsevenementen. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Hoorn. Mijn favoriete slag is de No Look backhand volley. Hier sta ik ook bekend om. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op de padelbaan! Mijn padel motto is: een dag niet gespeeld, is een dag niet geleefd.

Naam

Naam
Rosco Muller


Over Rosco : Mijn ochtenden begin ik het liefst stevig en actief; een dubbele espresso met twee zoetjes graag. Sinds ik de sport heb ontdekt is het voor mij glashelder. Padel en ik zijn voor elkaar gemaakt! Inmiddels ben ik gecertificeerd trainer en houd ik me fulltime met padel bezig. Het geeft me onwijs veel energie de sport eigen te maken en tegelijkertijd anderen te helpen beter te worden. Ik ben 31 jaar en ik woon in Zwolle. Voor hobby's heb ik geen tijd, tenzij ik padel padel padel ook als hobby mag rekenen natuurlijk. Mijn favoriete slag is de fake power smash, heerlijk om mijn tegenstanders op het verkeerde been te zetten. Mijn padel motto is: Een gemiste kans, is nog geen verloren punt. Zie ik je binnenkort op de baan?

Naam

Naam
Wouter den Bakker


Over Wouter : Over Wouter : Koffie drink ik met een heel klein beetje suiker. Ik zal bij Padel Kings voornamelijk op de achtergrond werkzaam zijn om ervoor te zorgen dat alles loopt zoals we graag willen......foutloos en onderscheidend. Uiteraard zal ik mijn steentje bijdragen op de baan, met name tijdens bedrijfsevenementen, clinics en openingen. Ik ben 40 jaar en ik woon in De Goorn. Mijn favoriete slag is de return, ik probeer de tegenstanders gelijk een uitdaging te geven. Mijn padel motto is: Samen gaan we padel nog groter maken, alleen lukt het niet. Vamos!