Naam

Naam
Charlie Koper


Over Charlie : Het liefst drink ik cappuccino. Das een heerlijk begin van de dag. Ik geef nog een aantal dagen tennis- en gymles. Het virus van Padel heeft mij behoorlijk te pakken gekregen. Wat een gave sport. En er is nog steeds zoveel over te leren. Zelf padel ik zo vaak als mogelijk. In 2017 heb ik mee mogen doen in Estoril aan het EK Padel. Er is niks toffer dan voor je land uit te mogen komen. Ik ben 23 jaar en woon in Beets. Hobby's heb ik ook maar die zijn gelijk aan mijn werk dus dat komt goed uit. Mijn favoriete slag is de powersmash, wat een heerlijk gevoel als die bal de kooi uit vliegt. Mijn padel motto is: Word je zelf niet beter? Maak dan anderen beter.

Naam

Naam
Wouter den Bakker


Over Wouter : Over Wouter : Koffie drink ik met een heel klein beetje suiker. Ik zal bij Padel Kings voornamelijk op de achtergrond werkzaam zijn om ervoor te zorgen dat alles loopt zoals we graag willen......foutloos en onderscheidend. Uiteraard zal ik mijn steentje bijdragen op de baan, met name tijdens bedrijfsevenementen, clinics en openingen. Ik ben 40 jaar en ik woon in De Goorn. Mijn favoriete slag is de return, ik probeer de tegenstanders gelijk een uitdaging te geven. Mijn padel motto is: Samen gaan we padel nog groter maken, alleen lukt het niet. Vamos!

Naam

Naam
Wesley de Kwaadsteniet


Over Wesley : Over Wesley : Koffie drink ik zwart.....het liefst natuurlijk wel met een koekje erbij. Ik geef op dit moment tennisles en ben al mijn hele leven met sport bezig. Na mijn kennismaking met padel is het voor mij ook hard gegaan. Zo snel mogelijk de licentie gehaald en ik hoop veel op de padelbaan te kunnen staan als Padel King voor lessen, maar zeker ook voor de clinics, openingen en de bedrijfsevenementen. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Hoorn. Mijn favoriete slag is de No Look backhand volley. Hier sta ik ook bekend om. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op de padelbaan! Mijn padel motto is: een dag niet gespeeld, is een dag niet geleefd.

Vrienden van Padel Kings

Padel staat bekend als een sociale sport. Onder sociaal verstaat Padel Kings dat mensen elkaar waar mogelijk proberen te helpen. Dat sluit perfect aan op onze missie, namelijk padel groot maken in Nederland. Word je zelf niet beter? Laten we er dan voor zorgen dat je in ieder geval anderen beter maakt. We zijn trots dat we een aantal bedrijven als onze vriend mogen rekenen.

Bij een belangeloze vriendschap kijkt de één naar wat de ander nodig heeft en plaatst hij zijn eigen belangen/verlangens op de achtergrond.

Adidas padel Nederland is onze “powered by” sponsor. En wat voor één. Adidas is een gevestigde naam in de sport en is al enige jaren bezig met Padel. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij altijd goed in de kleding op de baan staan en dat we kunnen spelen met de mooiste rackets die verkrijgbaar zijn. Maar nog belangrijker: de ontwikkeling van nieuwe producten is een belangrijke voor Adidas. Zij zijn altijd op zoek naar verbetering, net als wij. We zijn trots dat wij de gehele collectie van Adidas padel kunnen leveren. Bekijk de website van Adidas Padel Nederland

Indrukwekkend is een communicatiebureau in hart en nieren. Je kunt bij ze terecht voor al je communicatiemiddelen, maar je kunt ook bij ze aankloppen als je je communicatiedoelstellingen wilt bespreken. Zij weten alles van drukwerk, brochures, folders, nieuwe visitekaartjes, leuke promotionele artikelen, maar ontwerpen net zo makkelijk een frisse huisstijl, een complete website of ontwikkelen een marketingplan, of een spetterende Facebook-campagne. Voor Padel Kings verzorgen zij de vormgeving en productie van al onze uitingen. Meer informatie over het team van Indrukwekkend?
Ga naar de website van Indrukwekkend

Yesss Power. Wij verzamelen alle energie om samen uit te blinken! Uitdaging, daadkracht, jezelf overtreffen en samenwerken in teamverband zijn de krachten van YESSS Electrical. Sluit je aan bij de YESSS community en verhoog je bereik met YESSS POWER tijdens sportevenementen of sportprestaties. Check voor meer info de Facebookpagina van Yesss Power