Het belangrijkste waarop een goede vriendschap gebouwd is, is vertrouwen en onvoorwaardelijkheid. Vriendschappen worden gesloten.

Bij een belangeloze vriendschap kijkt de één naar wat de ander nodig heeft en plaatst hij zijn eigen belangen/verlangens op de achtergrond.

Padel staat bekend als een sociale sport. Onder sociaal verstaat Padel Kings dat mensen elkaar waar mogelijk proberen te helpen. Dat sluit perfect aan op onze missie, namelijk padel groot maken in Nederland. Word je zelf niet beter? Laten we er dan voor zorgen dat je in ieder geval anderen beter maakt. We zijn trots dat we een aantal bedrijven als onze vriend mogen rekenen.


Adidas padel Nederland is onze “powered by” sponsor. En wat voor één. Adidas is een gevestigde naam in de sport en is al enige jaren bezig met Padel. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij altijd goed in de kleding op de baan staan en dat we kunnen spelen met de mooiste rackets die verkrijgbaar zijn. Maar nog belangrijker: de ontwikkeling van nieuwe producten is een belangrijke voor Adidas. Zij zijn altijd op zoek naar verbetering, net als wij. We zijn trots dat wij de gehele collectie van Adidas padel kunnen leveren. Bekijk de website van Adidas Padel Nederland


Indrukwekkend is een communicatiebureau in hart en nieren. Je kunt bij ze terecht voor al je communicatiemiddelen, maar je kunt ook bij ze aankloppen als je je communicatiedoelstellingen wilt bespreken. Zij weten alles van drukwerk, brochures, folders, nieuwe visitekaartjes, leuke promotionele artikelen, maar ontwerpen net zo makkelijk een frisse huisstijl, een complete website of ontwikkelen een marketingplan, of een spetterende Facebook-campagne. Voor Padel Kings verzorgen zij de vormgeving en productie van al onze uitingen. Meer informatie over het team van Indrukwekkend?
Ga naar de website van Indrukwekkend


Al ruim zeventien jaar lang werkt free-d-sign met veel plezier aan alle vormen van binnen- en buitenreclame, interieurstyling en decoratie. Als team doen zij dit op vakkundige wijze. Ze zijn snel, scherp, alert en op de hoogte van hun vak en de omgeving. Wat hun bijzonder en uniek maakt? Dat is de werkwijze. Zij voeren niet simpelweg een opdracht uit, maar maken van elke opdracht maatwerk. Of het nu gaat om het bestickeren van een enkele auto of het interieur van een winkelketen, als team geven ze net dat beetje extra. Ga naar de website van free-d-sign